Bene Szilvia

Szerintem a kozmetikus- vendég viszony különleges, hiszen közös célunk a szépséget még szebbé tenni. Szakmámat 14 éve gyakorlom. Azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek a munkájuk a hobbijuk is. Szakmailag folyamatosan képzem magam, mert érdekel, szívesen fejlődök. Igyekszem a szakma vérkeringésében is szervesen részt venni.

http://www.remylaure.hu/uploads/files/ExtraSz_2007_2__592327.pdf

Két dolgot nagyon fontosnak tartok, a minőség és a nyugalom, ezért mindenkivel egyénileg foglalkozom, a kezelés egyben relaxáció is.

A kezelésekhez használt termékek kiválasztásánál elsődleges szempont, az eredményesség és a felhasznált anyagok magas minősége, ezért választottam a Rémy Laure termék családot. http://www.remylaure.hu/filozofiank.php Páratlan hatóanyagaival segítik munkám az otthoni bőrápolás terén is számtalan lehetőséget kínálva a szalonban zajló kényeztetésre.

A bio kozmetikumok és holisztikus szemlélet szerelmeseinek ajánlom a Dr. Hauschka kezeléseket. A természetes kozmetika a biodinamika elvein alapuló mezőgazdaságra épül. Legfőbb célja a természetes sem színezőanyagokat, sem szintetikus anyagokat nem tartalmaznak.

A kozmetikumok alapanyaga, úgynevezett vivőanyaga is kizárólag természetes, míg az adalékok között a legtöbb termék esetében damaszkuszi rózsából nyert éteri, ill. kaliforniai mandulából préselt olajat és egyéb növénykivonatot talál. A Dr. Hauschka klasszikus kezelés a legkomplexebb, de ennek elemeiből többféle rövidebb ápolás is összeállítható, például tisztító, regeneráló, lazító és kamasz kezelés. Ezek minden lépése kötött, így bárhol a világon vesz igénybe Dr. Hauschka-kezelést, ugyanazt fogják Önnek nyújtani. 

http://www.drhauschka.hu/

Féldrágakövekkel végzett masszázs során segítségül hívom a rózsakvarc és hegyikristály erejét, mely az endorfin és oxitocin hormontermelődés elősegítésével páratlan hatású. A vendég mélyebben lazul el és a nyirokrendszerre ható munka az egész szervezetére is kihat.

Célom, hogy bőre egészségessé, üdévé váljon, harmóniába kerüljön önmagával és a külvilággal! Ellenben a bőrünkön végzett munka nem mindig elég és belsőleg is meg kell támogatni a pozitív folyamatainkat. Egészséges táplálkozással és az ezt elősegítő készítményekkel még messzebbre juthatunk. 

Igyekeztem olyan környezetet teremteni, ahová mindig szívesen megyek és jól érzem magam, mert hiszem, hogy így vendégeim is jól érzik magukat. Egy személyes konzultáció alkalmával egy alapos diagnosztika után megkeressük az Önhöz legközelebb álló kezelést.

Remélem hamarosan, mint elégedett vendéggel találkozunk ismét!

Bene Szilvia 
06 30 99 03945